Verksamhetschef

Publicerad

Verksamhetschef

 

Akademi Norr Kommunalförbundet Partnerskap inland

Akademi Norr är ett kommunalförbund som omfattar tretton kommuner i Norr- och Västerbotten, Jämtland och Västernorrland. Kommunalförbundets syfte är att verka för regional utveckling i medlemskommunerna. Förbundet skall också främja kunskapsdriven tillväxt och vara ett komplement till övrig frivillig utbildning samt stödja utvecklingen av lokala lärcentra i kommunerna.

Anställningen innebär ett övergripande ansvar för förbundets verksamhet och tjänsten är direkt underställd kommunalförbundets direktion. Huvuduppgiften är att i nära samverkan med övrig personal ansvara för genomförandet av förbundets målsättning som är regional tillväxt och kompetensförsörjning. Arbetet innebär i hög grad att utveckla och genomföra projekt inom ramen för kommunalförbundets ansvarsområde. En viktig del är också att bygga upp och utveckla externa och interna nätverk mot kommuner, universitet, näringsliv och intresseorganisationer.

Krav på sökande

  • Lämplig högskoleutbildning
  • B-körkort

Meriterande

  • Kunskap om modeller och verktyg för att bedriva strategiskt utvecklingsarbete.
  • Erfarenhet som ledare, arbete i ledningsgrupp eller arbete med verksamhetsutveckling.
  • Kunskap om EU:s fonder och program samt olika finansieringslösningar.
  • Erfarenhet av arbete med regionala utvecklings- och tillväxtfrågor.
  • Nätverk inom akademin.
  • Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering. Du är utvecklingsinriktad och har god förmåga att arbeta självständigt i en nätverksorganisation. Du är en god lyssnare med förmåga att skapa förtroende och finna samförståndslösningar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska och är en god pedagog.

Arbetet innebär en hel del resande och din tjänstgöringsort bör vara förlagd till någon av kommunalförbundets medlemskommuner: Arjeplog, Arvidsjaur, Sorsele, Malå, Norsjö, Åsele, Dorotea, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Strömsund, Sollefteå eller Kramfors.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare, Heltid, Tillträde så snart möjligt är. Anställningen kan komma att inledas med provanställning om sex månader.

Arbetsgivare

Kommunalförbundet Partnerskap Inland-Akademi Norr

Lön

Fast månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-13 Välkommen med din ansökan Janne Ask Consulting,
Västra Skolgatan 17 A 933 31 Arvidsjaur senast 2019-11-13.

Kontaktpersoner

Janne Ask janneask@icloud.com  telefon 070- 397 83 94

Fler nyheter