Akademi Norr söker projektledare

Publicerad

Akademi Norr söker projektledare för arbete med kompetensutveckling i privat och offentlig sektor.

Vi söker dig som har en universitets/högskoleutbildning och några års erfarenhet av att arbeta med projektledning, utvecklingsfrågor, tillväxtfrågor, kompetenutvecklingsfrågor eller motsvarande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom universitet/högskola, kommunal eller regional förvaltning och pedagogiskt arbete.
Du är utvecklingsinriktad och har god förmåga att arbeta självständigt i en nätverksorganisation. Du bör vara en god lyssnare med förmåga att skapa förtroende och finna samförståndslösningar. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Arbetet innebär många resor så det krävs att du har B-körkort.

Anställningen innebär att planera och leda olika projekt men också att aktivt arbeta för goda möjligheter till kompetensutveckling för medborgarna i de tretton medlemskommunerna. Kompetensutveckling kan i detta fall avse såväl långa universitetsutbildningar som korta uppdragsutbildningar. Ofta sker arbetet i samverkan med kommunernas lärcentrum som är våra närmaste samarbetspartners.
Du kommer att arbeta i en liten, geografiskt spridd arbetsgrupp. Vi har ett nära samarbete inom arbetsgruppen men arbetet är i stora delar självständigt. Din tjänstgöringsort bör vara förlagd till någon av Akademi Norrs medlemskommuner.

Akademi Norr är ett kommunalförbund som omfattar tretton kommuner i fyra län. Medlemskommunerna är Arjeplog, Arvidsjaur, Sorsele, Malå, Norsjö, Åsele, Dorotea, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Strömsund, Sollefteå och Kramfors.
Kommunalförbundets syfte är att verka för regional utveckling i medlemskommunerna och främja kunskapsdriven tillväxt. Förbundet ska också stödja utvecklingen av lokala lärcentra i kommunerna. Mer information om kommunalförbundet finns på vår hemsida, www.akademinorr.se.

Anställningen omfattar heltid och är tidsbegränsad till 2018-12-31. Möjlighet till förlängning kan finnas.

Välkommen med din ansökan till

Akademi Norr
Utvecklingsenheten
923 81 Storuman

Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Kontaktperson
Christer Lindblom, verksamhetschef
tel. 070-3264956
E-post [email protected]

Fler nyheter