Marknadsföringsutbildningar Lärande Attraktiva Näringar

Publicerad

Välkommen med er anmälan via vår anmälningslänk som skickades ut via epost. Kom ihåg att anmäla er så snart som möjligt då antalet platser är begränsade.

Kurs inom marknadsutveckling, marknadsstrategi och mediekunskap – Lisa Persdotter, 9-10 maj samt 30-31 maj (2+2 dagar á 6 tim) i Lycksele, 20 platser – Observera att datum är ändrat!

Komprimerad, grundläggande utbildning som omfattar marknadskunskap och marknadsföring. Kursen är till för dig som är företagare eller marknadsansvarig och vill ha en övergripande struktur att arbeta med för er marknadsföring. Deltagarna utvecklar sitt marknadsperspektiv och kommer att skapa större kundvärden i företagets organisation.

Kursen ger ökad kunskap om strategisk marknadsföring och du blir tryggare i din marknadsföringsroll. Deltagarna ökar sin kunskap och får effektiva verktyg för marknadsbearbetning. Målet är att deltagarna på sikt investerar marknadsföringsbudgeten klokare. Inom kursen fokuserar vi även på värdeskapande processer, mervärden och marknadsstrategier för sina egna verksamheter.

Innehåll:

  • Affärsidé, marknadsundersökningar, nulägesanalys och SWOT
  • Smart+a affärsmål, marknadsstrategier, marknadstaktik, kundsegment
  • Marknadsposition, varumärkesbyggande och kundnytta
  • Mediekunskap, marknadskommunikation och medieval
  • Aktivitetsplan och BMG affärsmodell

Kursen omfattar 2+2 dagar (totalt 4 dagar, á 6 timmar)

Fler nyheter