Projektledare till europeiskt socialfondsprojekt sökes!

Publicerad

Akademi Norr efterlyser en projektledare till ett kompetensprojekt riktat till omsorgen i tolv inlandskommuner. Sista ansökningsdag är 28 maj.

OM TJÄNSTEN

Kommunalförbundet Akademi Norr har sökt ett Europeiskt Socialfondsprojekt. Projektet heter Välfärdsteknik i omsorgen och riktar sig till omsorgspersonal med kompetensinsatser i tolv kommuner spridda i fyra län. Deltagande kommuner är Arjeplog, Arvidsjaur, Sorsele, Malå, Norsjö, Lycksele, Vilhelmina, Storuman, Åsele, Dorotea, Strömsund och Sollefteå. Beslut om projektet beviljas finansiering sker i slutet av maj. Projektet är beviljad medel och projektstart är 3 augusti. Projektet kommer vara en del samarbetet med Region Västerbottens God och Nära vård-satsning. Du kan läsa mer om den här: https://www.regionvasterbotten.se/god-nara-och-jamlik-vard/god-och-nara-vard/sodra-lappland

Det övergripande målet/syftet med projektets insatser är att öka de deltagande organisationernas förmåga att integrera ny teknik och digitala arbetssätt. Detta kommer i nästa steg leda till ökad nytta av genomförda investeringar, friskare arbetsplatser samt en högre servicegrad till brukare. En generellt högre digital kompetens hos omsorgspersonal kommer att bidra till att förändra synen på yrket och på sikt öka yrkets attraktivitet. Genom projektet får både män och kvinnor möjlighet att utveckla sin digitala kompetens på likvärdiga grunder, vilket kommer bidra till förbättrad jämställdhet både på arbetsplatserna och i samhället i stort.

Vi söker dig som kan planera och leda ett projekt med många aktörer. Du är lösningsfokuserad med kunden i fokus och har god förmåga att arbeta självständigt. Vid tillsättningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du som person har god samarbetsförmåga. Då du har stort ansvar att driva ditt arbete i vardagen behöver du vara strukturerad och ansvarstagande.

Det är meriterande om du är utbildad projektledare. Även tidigare dokumenterad erfarenhet från samverkan med flera aktörer är meriterande.

Du kommer att arbeta i en liten geografiskt utspridd arbetsgrupp vilket innebär att mycket av arbetet och kontakterna sker på distans med digitala möten och Office 365. Din tjänstgöringsort bör vara förlagd till någon av Akademi Norrs medlemskommuner. Arbetet innebär resor så det krävs att du har B-körkort.

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser.

VI SÖKER DIG SOM…

  • Tycker om att driva, samordna och koordinera uppgifter och frågor med många intressenter.
  • Har ett eget driv, arbetar självständig och tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del i ett mindre team.
  • Har erfarenhet av att arbeta projekt- och resultatbaserat mot tydligt uppsatta mål.
  • Har erfarenhet av samverkan med många aktörer.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift).
  • Har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
  • Är strukturerad, noggrann, social, driven och nyfiken.
  • Gärna bor i någon av de deltagande kommunerna.
  • Har B-körkort (krav)

Har du frågor kring tjänsten, kontakta Martin Bergvall på [email protected] alternativt 070 600 33 32.

OM AKADEMI NORR

Akademi Norr är ett kommunalförbund som omfattar tretton kommuner i fyra län. Medlemskommunerna är Arjeplog, Arvidsjaur, Sorsele, Malå, Norsjö, Åsele, Dorotea, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Strömsund, Sollefteå och Kramfors.

Kommunalförbundets syfte är att verka för regional utveckling i medlemskommunerna och främja kunskapsdriven tillväxt. Förbundet ska också stödja utvecklingen av lokala lärcentra i kommunerna. Mer information om kommunalförbundet finns på vår hemsida, www.akademinorr.se.

ÖVRIG INFORMATION

Anställningen är tidsbegränsad heltid under perioden 2020-08-01 – 2022-12-31.

Skicka gärna din ansökan i form av ett CV tillika ett personligt brev senast den 28 maj till [email protected]. Märk ditt mejl Projektledare Välfärdsteknologi.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler nyheter