Utbildning: Motiverande samtal Lycksele den 19:e, 20:e och 23:e april

Publicerad

Denna unika och mycket praktiska utbildning är en introduktion till Motiverande Samtal. Utbildningen är gratis för dig som verkar i någon av kommunerna som deltar i  ESF-projektet Stärkt Attraktiv Mottagning.

Motiverande samtal

Tid och plats:

Ansia Resort, Lycksele. Den 19:e, 20:e och 23:e april kl. 9.00-16.00

Utbildningen är gratis för dig som verkar i någon av kommunerna som deltar i  ESF-projektet Stärkt Attraktiv Mottagning. Arjeplog, Arvidsjaur, Dorotea, Norsjö, Lycksele eller Storuman.

Utbildningen vänder sig främst  till anställda som direkt eller indirekt möter asylsökande eller nyanlända i sin verksamhet. Det kan vara inom exempelvis socialtjänst, skola, arbetsförmedling, omsorg, kyrka, studieförbund, behandlingshem, HR, sjukvård, eller personal- och serviceorganisationer.

Motiverande Samtal är ett sätt att relatera till individer vars motivation sviktar. Det tar sin utgångspunkt i att människor har olika förutsättningar och även olika vilja att förändra och förändras. Genom det motiverande samtalet skapas en medvetenhet för individen om problem, risker och konsekvenser. Detta sätt att relatera till individer har visat sig effektivt för att höja studiemotivation, arbetsglädje och hjälpa individer som har fastnat i sina krisreaktioner samt i missbruks- och beroendebeteenden.

Utbildare är Ulf Lidman och du kan läsa mer om honom och hans kurser på https://www.ulflidmantraining.com/sv

Anmälningslänk

https://goo.gl/forms/hHly7brgN2y5RTdo2

OBSERVERA ATT ANTALET PLATSER ÄR BEGRÄNSAT!

Vid frågor kontakta [email protected]  0951-140 17.

Fler nyheter